Verjaardagscadeau

verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau

Iedere keer dat je jarig bent word je weer een jaartje ouder. Toch een mooie prestatie vinden wij. MijnCadeau is dan ook van mening dat je iedere verjaardag moet vieren. Of je nou 10, 25 of 78 wordt: een verjaardag is iets om te vieren. Het vieren van je verjaardag is natuurlijk niet alleen gezellig, het levert ook nog wat op. Leuke verjaardagcadeaus!  Een mooie onderbroek bijvoorbeeld.

Wees origineel!

Wij van MijnCadeau houden vanzelfsprekend van leuke cadeaus. Je moet dan ook een iedere gelegenheid aangrijpen om een feestje te vieren, want dan krijg je ook weer cadeaus! Wanneer je weer eens uitgenodigd wordt voor een verjaardag kan het echter wel lastig zijn om met een leuk, origineel verjaardagscadeau te komen. Wij kunnen je helpen. We verkopen namelijk hele gave onderbroeken.

Onze cadeaus zijn erg origineel. Sterker nog, ze zijn zo origineel als je zelf wil. We geven je namelijk de unieke mogelijkheid om je onderbroeken door ons te laten bedrukken met een zelfgekozen tekst. Unieker kan bijna niet!

Bedruk een cadeau

Bedrukken is iets wat we graag doen. We zijn er dan ook erg goed in, al zeggen we het zelf. We bedrukken van alles. Van onderbroeken tot mutsen, van kookschorten tot sokken. Niets is te gek en we bedrukken maar al te graag je onderbroek. Het is dan ook heel makkelijk om via onze site een bedrukte onderbroek te bestellen. Je kiest welke onderbroek je wil bedrukken, verzint een leuke tekst en wij doen de rest. Maar let op, het is belangrijk dat je creatief bent. Haal het beste in jezelf naar boven en kom met een mooie persoonlijke boodschap of een leuk grapje bij je verjaardagscadeau. Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeelden van klanten die je voor gingen op een rijtje gezet.

Levering

Als je op werkdagen voor 16:00 uur je verjaardagscadeau bestelt, verzenden wij het dezelfde dag nog. Dat doen we graag. Je hebt het dan de volgende dag in huis.