Sinterklaas cadeautje?

Sinterklaas is weer in het land! Dat betekend dat er weer heel veel Sinterklaas cadeaus uitgedeeld gaan worden. Wij hebben het allerleukste cadeaus wat in elke schoen of laars past. Bij MijnOnderbroek kan je voor een klein budget een super leuke onderbroek bedrukken. Of je nu gaat dobbelen met vrienden of dat je het gezellig met je hele familie viert, het leukste Sinterklaas cadeau bestel je makkelijk en snel bij ons.

Het leukste Sinterklaas cadeau onder de €25 euro?

Een cadeau is leuk wanneer het speciaal, grappig en uniek is! Al deze ingredienten komen samen wanneer je een onderbroek gaat ontwerpen. Hieronder hebben we een

Sinterklaas cadeau vriendVriend

Je kan voor jouw vriendin een super lieve tekst op de voorkant van de onderbroek band bedrukken en de datum van jullie relatie op de achterkant. Vergeet de hartjes niet!

 

Sinterklaas cadeau vriendinVriendin

Naast boxershorts, bedrukken we ook dames string! Hier kan je ook jullie namen op laten bedrukken met een hartje erbij!

Sinterklaas cadeau vrienden


Vrienden

Een schuine tekst zoals: ”Schudden voor gebruik” – ”Pas op lange remweg” aan de achterkant of ”Pas op zwengt” uit op de voorkant. Mocht iemand brandweerman zijn: ”Pas op wilde brandslang”.

Sinterklaas cadeau vaderVader/ opa

Teksten met naam zoals: ”Ruud is de liefste vader” – ”(naam) is de leukste opa”.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die je zou kunnen laten bedrukken voor wanneer je een echt appart Sinterklaas cadeau zou willen geven. Als je cadeau budget tussen de 15 en 25 euro ligt, ben je bij ons op het juiste adres!

Dobbelen

Mocht je een leuk cadeau zoeken voor het dobbelen. Dan kan je natuurlijk de meest gekke teksten bedenken! Eigenlijk is dat misschien nog wel het leukste om te verzinnen en tekst waarbij iedereen gegarandeerd dubbel ligt van het lachen. En dat iedereen stiekem niets liever wil dan die ene super leuke onderbroek! Om inspiratie op te doen kan je op de leuke teksten pagina een kijkje nemen. Maar zorg vooral dat je zelf creatief bent en een legendarische tekst verzint!