Onderbroek bedrukken

Jouw eigen naam of tekst op een onderbroek bedrukken? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen de hele dag niks anders dan onderbroeken bedrukken met de tekst die jij ons opgeeft. Je kan de bedrukking geheel zelf bedenken en bepalen. Een origineler cadeau kan je niet geven!

Onderbroek bedrukken

Waarom zou je nog met de naam van een oude tennis veteraan op je onderbroek willen rondlopen als je ook jouw eigen naam op de band van je onderbroek bedrukt kan hebben? Laten we eerlijk zijn Cristiano Ronaldo kan de ballenknijpers van Armani hebben en zelfs Justin Bieber doet het niet onverdienstelijk bij Calvin. Maar ze mogen in de schaduw staan wanneer jij met jouw eigen naam op zo een bilboard had gestaan.

Onderbroek bedrukken

Origineel cadeau

Je kan drie typen cadeaus geven. Éen: Simpel en snel. Hierbij pak je een enveloppe en stop je een paar euro in, dit zorgt er in elk geval voor dat je niet voor schut staat als je binnen komt, althans. Zorgt ervoor dat je niet helemaal met lege handen staat. De tweede optie is een standaard cadeautje, die fles wijn die je eerder al een keer zelf gekregen hebt, of je vliegt na het boodschappen doen nog even snel langs de Gall en Gall om een flesje drank te scoren. Resultaat: je staat in elk geval niet met lege handen. Dan is er optie drie: Je doet je best voor een leuk cadeau. Dit zal een cadeau zijn die de jarige zich nog kan herinneren, zelfs na een paar biertjes. Je moet er dan wel voor zorgen dat het gaat om een cadeau wat speciaal voor die persoon gemaakt is. Daarnaast is het leuk als het grappig is. Kan je je voorstellen hoe iemand reageert als er schudden voor gebruik op een onderbroek bedrukt is? En zijn naam of telefoonnummer op de achterkant? Laat dus een onderbroek bedrukken!

Creatief

Onderbroeken bedrukken

Het kost wel iets meer moeite dan dat geld in een enveloppe stoppen, maar de waardering zal des te groter zijn. Wat wij op de onderbroek bedrukken is natuurlijk wel afhankelijk van jou. Kijk voor inspiratie eens op onze leuke teksten pagina.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling bij ons plaatst heb je deze de volgende werkdag al in je brievenbus liggen. Je hoeft niet te tekenen voor ontvangst zodat je die dag ook niet thuis hoeft te zijn om het cadeautje alsnog te ontvangen. Bekijk hier wanneer jij jouw onderbroek kan verwachten als je hem nu nog besteld.