Liefste Valentijnsdagcadeau!

Alle cupido’s hebben 14 februari groot in hun agenda omcirkelt. Valentijnsdag 2017 is de dag waarbij jij jouw vriend romanitsch kan verrassen met een echt lief en spannend Valentijnsdagcadeau!

Oorsprong Valentijnsdag

Van oorsprong is Valentijnsdag de dag waarop je jouw crush anoniem laat weten dat je gek op hem bent. Waarschijnlijk heb je vroeger stiekem briefjes gegeven aan de jongens op wie je eigenlijk heel erg verliefd was. Vandaag de dag is het eigenlijk de meest romantische dag van het jaar. Hierbij mag jij als vriendin alles uit de kast halen om jouw vriend te laten weten hoe gek je op hem bent. Dit kan uiteenlopen van lieve Valentijnsdagcadeautjes tot ontbijtjes op bed of zelf gedichten. Wie weet duik je in de pen en schrijf je een liefdesbrief.

Allerliefste cadeau voor jouw Valentijn?

Wij hebben het allerliefste Valentijncadeau. Je kan zelf een liefdes onderbroek ontwerpen. Je kan op de band aan de voorkant jullie namen laten bedrukken met een hartje ertussen. Op de achterkant kan je ook nog de datum, dat jullie ”verkering” kregen laten bedrukken. Op de pijp van deze liefdes onderbroek vind je een mooi cupido hart terug. Om het helemaal af te maken kan je natuurlijk ook nog een set van maken. Dat je een string voor jezelf koopt en een boxershort voor hem. Een beter begin van een spannende Valentijnsdag kunnen wij ons niet voorstellen!

Liefdes boxershort

We hebben inmiddels duizenden couples blij gemaakt met deze echt liefdes boxershort. Het leuke aan dit cadeau is dat je voor een klein bedrag toch iets hebt wat niemand anders heeft. Aangezien dit Valentijncadeau speciaal voor jou wordt bedrukt. Je kan dus zelf de tekst, het lettertype en de kleur van de letters aangeven. Je ontwerpt dit cadeau heel snel en gemakkelijk dus helemaal zelf. Zonder dat je er uberhaubt hard voor moet werken. Wat dat doen wij gewoon. Jij vind het cadeau gewoon in je brievenbus terug :). Wacht dus niet langer en ontwerp jouw Valentijnsdagcadeau hierrrrr