Leuke boxershort?

Ben je opzoek naar een echt leuke boxershort? Dan ben je bij Mijnonderbroek.nl aan het juist adres! Naast dat onze boxershorts erg mooi zijn, kan je ze extra leuk maken. Je kan namelijk een boxershort laten bedrukken met jouw eigen naam of tekst op de band!

Boxershort bedrukken

Je leest het goed, het is mogelijk om jouw eigen naam of tekst op de band van een boxershort te laten bedrukken. Op onze website heb je keuze uit meer dan 20 boxershorts, welke jij allemaal kan personaliseren met een leuke tekst. Hoe leuker de tekst des te leuker de boxershort. Er zijn verschillende soorten teksten die leuk zijn om te bedrukken.leuke Boxershort

Grappige teksten:

Dit zijn teksten waarbij iedereen gegarandeerd moet lachen zodra deze op een boxershort staan. Denk hierbij aan teksten zoals: ”Schudden voor gebruik” – ”Free Willy” – ”Pas op, lange remweg!” en bijvoorbeeld: ”Brandblusser”.

Liefdes teksten:

Naast leuke teksten zijn er ook speciale en lieve teksten te bedenken. Zo kan je bij ons een hartje ♥ op een boxershort laten bedrukken. Je kan zelf aangeven of je het hartje in het rood wilt laten bedrukken of dezelfde kleur als de tekst zelf. De meest verkochte optie is dat je jouw eigen naam en die van jouw lover laat bedrukken, uiteraard met een hartje ertussen! Denk hierbij aan: ”Mike ♥ Anna” of ”I love Anna” of ”Only for Anna” en bijvoorbeeld de datum van jullie trouwen of verkering op de achterkant. Maar je mag natuurlijk zelf ook creatief zijn en iets leuks verzinnen. Want de tekst is geheel vrij in te vullen!

Verjaardagscadeau teksten:

Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om een unieke boxershort te maken voor iemand die een speciale leeftijd bereikt! Zo kan je iemand die net 18 is geworden tekst bedenken zoals: ”18 jaar, schudden maar!” voor een verjaardag. Of ”Gefeliciteerd Abraham: 50”.

Je bepaald uiteindelijk zelf welke tekst je op een boxershort wilt bedrukken en maakt hiermee de leukste boxershort! Wat je ons ook laat bedrukken, voor ons geldt altijd des te persoonlijker de tekst, des te leuker de boxershort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *