Kerstcadeau onder de 25 euro

25 en 26 december is het weer Kerst! De hele Decembermaand staat in het teken van koud weer en veel Kerstcadeaus! De Kerstman, arreslee, rendieren en elfjes maken ook in 2016 weer overuren om bij iedereen Kerstcadeaus onder de Kerstboom te stoppen. Wij hebben het leukste Kerstcadeau onder de 25 euro! Laat een Kerst boxershort bedrukken!

Kerstcadeau onder de 25 euroLeuke Kerstcadeaus hoeven niet duur te zijn!

Bij elk cadeau geldt dat de prijs eigenlijk helemaal niet uitmaakt. Het gaat bij elk cadeau altijd om de gedachte erachter. Het verhaal erachter, geef iets persoonlijks! Als je iets geeft wat gratis is maar jou bijvoorbeeld heel dierbaar is, kan dit veel meer impact hebben dan een luchtje van meer dan 60 euro. Als je bijvoorbeeld speciaal voor een cadeau om hebt moeten rijden of sterker nog iets special heb laten maken voor die persoon. Geef je hem of haar echt aan dat je om die persoon geeft en dat je oprecht hoopt dat hij of zij blij is met zijn Kerstcadeau. Koop daarom geen duur cadeau, maar een cadeau wat veel speciale waarde heeft!

Kerst Ondebroek bedrukken

Een echt succescadeau tijdens de Kerstdagen is een onderbroek. Volgens ons het leukste Kerstcadeau voor elke man Maar dan niet zomaar een onderbroek. Bij ons kan je een onderbroek laten bedrukken. Je kan bij ons de rand van de boxershort, waar normaal een duur merk op staat, zelf laten bedrukken. Geen Calvin Klein of Bjorn Borg dit jaar. Maar een onderbroek waar de naam van de persoon die het cadeau krijgt op staat! Of misschien wel een hele leuke of lieve tekst!

Gegarandeerd het leukste cadeau onder de 25 euro

Stel jezelf eens voor.. je laat ons een hele grappige tekst op de band van deze boxershort bedrukken. Het moment dat je dit Kerstcadeau aan je vriend, broer, vader of opa geeft. Hoe zal die reageren?! Er zal gegiert worden van het lachen en dit zal een cadeau zijn waar nog lang over na zullen denken. Het zal elke euro waard zijn en vooral omdat ze nog nooit van zo een cadeau gehoord zullen hebben!

Wanneer je vandaag voor 16:00 uur een bestelling plaatst, valt deze morgen bij jou al in de brievenbus. Ruim optijd voor Kerst dus! 🙂