Boxershort bedrukken

Een boxershort bedrukken met jouw eigen naam of tekst op de band? Bij MijnOnderbroek doen we de hele dag niks anders dan boxershorts bedrukken met een persoonlijke tekst op de band!

Leuke voorbeeld teksten

Verras jouw vriendje met een echt origineel cadeau. Laat bijvoorbeeld een boxershort bedrukken met jullie namen en een hartje ertussen. Én zet op de achterkant de datum dat jullie verkering hebben gekregen. Of bijvoorbeeld de datum dat jullie gaan trouwen! marco L sharon

Wij hebben bijna 20 verschillende boxershorts in de maten Small t/m XXL. Naast de tekst, kan je ook kiezen in welke kleur je de bedrukking wilt hebben. Je kan kiezen uit: Roze, geel, rood, wit en zwart. Ook heb je de keuze uit vijf verschillende lettertypen. Om zo jouw boxershort helemaal naar wens te customizen.

Maatpak? Custom boxer!

Iedereen wil vandaag de dag goed voor de dag komen. Een overhemd met je initialen erop of aan de binnenkant van je pak jouw eigen naam laten bedrukken zien we steeds vaker. Hoe grappig is het als je jouw eigen naam op een boxershort kan laten bedrukken? Persoonlijker wordt het niet. In een recente post heeft Esquire een ”handige” infographic gemaakt over welke type boxershort je zou moeten dragen als man.

Ideale verjaardagcadeauboxershort bedrukken

Het is natuurlijk ook echt grappig wanneer je er een leuke tekst op laat bedrukken en deze boxershort cadeau doet. Op een verjaardag kunnen wij je garanderen dat iedereen dubbel zal liggen van het lachen, mits je de juiste tekst kiest uiteraard! Wij hebben hierrr wat voorbeelden voor je op een rij gezet.

Maak mama happy

Hoe vaak komt het niet voor dat jouw kleren in de kast van je broer of zelfs zusje liggen? Het laatste wat je wilt is dat je broer in jouw favoriete onderbroek loopt. Dit is de ideale oplossing. Als je naam groot op de boxershort staat is de kans een stuk kleiner dat deze alsnog bij je broer in de kast beland, bespaard jou en je moeder een hoop gezeur én je bro moet eindelijk zelf eens naar de winkel.

Welk model kies jij?

We hebben aardige wat verschillende kleuren boxershorts. Voor zowel dames als heren. Voor de mannen met style hebben we knal roze boxershorts en bijvoorbeeld een rode variant. Voor de echte manner hebben we de zwarte boxershorts of bijvoorbeeld dat ”Batman”. Welke wat neutraler zijn in kleur, maar zeker niet minder tof.

Morgen in huis!

Laat ons voor 16:00 uur een boxershort bedrukken, dan heb je die de volgende werkdag al in huis. De bestellingen passen door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ook aan het einde van je werkdag ligt het op je deurmat.